Sunday, 31 August 2008

Illogi Classics - #17, The gnomes plotting your death

Classic articles that never quite achieved featured status.


The gnomes plotting your death

An article that originated at the Editthis wiki,"The gnomes plotting your death" warns of evil beings that live in your garden. Many of us suspected they were in fact impostors plotting the downfall of mankind, this article reaffirms that belief.

And trust me, they are out there - I know from personal experience the harm they can cause. Whilst normally gnomes are sedate creatures happy to fish for flies in your garden pond, once a year, around Farbleum, when the moon is 34% full (3 weeks until next full moon), strange rumblings occur in the long grass. Be sure to lock the windows and doors, for these gnomes will surely eat your children!
But we never wanted to hurt anyone! -- Gnome plotting your death
Don't listen to em! They'll steal your sonks, I tells ya.

3 comments:

  1. Một không gian noi that van phong tại nhà với những đầy đủ các các sản phẩm nội thất như ghe sofa bàn làm việc tủ hồ sơ y như chốn công sở đang rất thịnh hành và được nhiều chủ doanh nghiệp sử dụng. Kiến trúc của những mẫu văn phòng này là sử dụng kệ mở để tự tách biệt với phòng khách noi that nha bep mang đến mộ không gian tuyệt vời giúp gia chủ thư thái và không bị ảnh hưởng bởi điều kiện bên ngoài. Ngoài ra sử dụng những loại kệ gỗ được thiết kế bắt mắt thay vì một bức tường khô cứng mang đến không gian thoáng mở và thổi những làn gió tự nhiên vào phòng. Sat my thuat noi that inox là những vật trang trí không thể thiếu cho phòng làm việc thêm cuốn hút. su kien quang cao

    ReplyDelete