Monday, 25 August 2008

The WikiHowl blog

WikiHowl has, in the last few weeks, launched its blog:

A glimpse into the backroom at wikiHowl. Learn everything you always wanted to know about this erstwhile collection of hilarious how-tos. How does wikiHowl relate to wikiHow? How is it put together, what is coming next? There are MILLIONS of wikiHow readers worldwide, but now YOU and the other wikiHowl fan (if he isn't busy) can get in on the behind-the-scenes secrets of wikiHowl, the How-to Manual YOU (and that other fan) Can Laugh At.

It's more of a straight-laced blog than Illogic, we tend to be either serious or insane, rarely in between. In the last couple of days the Illogicopedia has featured on the blog, so a big shout out to Dave and everyone involved.

Go check it out.

The German dude? Ignore him, he stays in that position in the corner of Argos 24-7.

1 comment:

  1. Một không gian noi that van phong tại nhà với những đầy đủ các các sản phẩm nội thất như ghe sofa bàn làm việc tủ hồ sơ y như chốn công sở đang rất thịnh hành và được nhiều chủ doanh nghiệp sử dụng. Kiến trúc của những mẫu văn phòng này là sử dụng kệ mở để tự tách biệt với phòng khách noi that nha bep mang đến mộ không gian tuyệt vời giúp gia chủ thư thái và không bị ảnh hưởng bởi điều kiện bên ngoài. Ngoài ra sử dụng những loại kệ gỗ được thiết kế bắt mắt thay vì một bức tường khô cứng mang đến không gian thoáng mở và thổi những làn gió tự nhiên vào phòng. Sat my thuat noi that inox là những vật trang trí không thể thiếu cho phòng làm việc thêm cuốn hút. su kien quang cao

    ReplyDelete